fbpx
  • info@dentomedica.gr
  • 2107485533
  • 2107485544

CS 3600 Scanner

sitecore.media library.Images.CS Solutions.cs 3600.High Speed Continuous ScanningCS 3600 το απόλυτο ενδοστοματικό scanner.

Με το CS 3600 ο οδοντίατρος μπορεί να κάνει πρόσκτηση εύκολα, γρήγορα και με πραγματικά χρώματα 3D  εικόνες που μπορούν μετέπειτα να χρησιμοποιηθούν στο πρόγραμμα αποκατάστασης CS Restore για τον σχεδιασμό κορώνων, ένθετων ή επένθετων ή ακόμη και σε πρόγραμμα τρίτων.

H CS 3600 χρησιμοποιεί νέας γενιάς τεχνολογία για την λήψη πολλών εικόνων (60 + fps) και στην ουσία λειτουργεί σαν βίνετο. Με αυτό μειώνεται δραστικά ο χρόνος σάρωσης της γνάθου. Με το IMS (Inelligent Matcing System) είναι δυνατή η μετάβαη από το ένα σημείο της γνάθου στο άλλο χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην ανασύνθεσή.

Το CS 3600 είναι ακόμη μικρότερο από το CS 3500 και το άκρο του μπορεί να τοποθετηθεί προς όποια κατεύθυνση επιθυμεί ο γιατρός. Η σάρωση ξεκινά αυτόματα και δεν χρειάζεται κανένα κουμπί για την λήψη της εικόνας.

Η CS 3600  δεν απαιτεί για την σάρωση της εικόνας εξωτερικό σύστημα θέρμανσης, ούτε σκιαγραφική πούδρα για την επικάλυψη του προς σάρωση δοντιού. Το CS 3600 δεν είναι τροχήλατο όπως όλοι οι σαρωτές τρισδιάστατης εικόνας.

Η γωνία λήψης της εικόνας μπορεί να φτάσει μέχρι τις 45ο και μπορεί να γίνει σάρωση σε βάθος 16mm.

Επιπλεόν το σύστημα ενδοστοματικής σάρωσης CS 3600 διαθέτει οπτικό σύστημα καθοδήγησης ορθής λήψης εικόνας πάνω στην χειρολαβή. Έτσι ο οδοντίατρος δεν χρειάζεται να ελέγχει στην οθόνη του υπολογιστή την κάθε εικόνα για την ορθή της σάρωση. Διαβάστε εδώ σχετικά με την πραγματική ακρίβεια των ενδοστοματικών σαρωτών.


sitecore.media library.Images.CS Solutions.cs 3600.Intelligent Matching SystemΓρήγορη Σάρωση - Αυτόματη Καθοδήγηση.

Το ενδοστοματικό scanner CS 3600 δεν χρειάζεται σκόνη η υγρό για την σάρωση του αντικειμένου, ούτε μεταξύ του δοντιού και του μαλακού ιστού. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιείαι ο χρόνος λήψης και σάρωσης. Επιπροσθέτως το CS 3600 έχει ενσωματωμένο θερμαντήρα για την αποφυγή θολώματος του καθρέφτη.

Το CS 3600 διαθέτει τεχνολογία βίντεο για την σάρωση της στοματικής κοιλότητας και για το λόγο αυτό ο χρόνος σάρωσης είναι πολύ μικρός. (Περίπου 2-3 λεπτά για άνω και κάτω γνάθο μαζί).

H CS 3600 χρησιμοποιεί νέας γενιάς τεχνολογία για την λήψη πολλών εικόνων (60 + fps) και στην ουσία λειτουργεί σαν βίνετο. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται δραστικά ο χρόνος σάρωσης της εικόνας. Με το IMS (Inelligent Matcing System) είναι δυνατή η μετάβαση από το ένα σημείο της γνάθου στο άλλο χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην ανασύνθεσή.

sitecore.media library.Images.CS Solutions.cs 3600.Image Gallery.3Υψηλής Ποιότητας Εικόνες.

Το ενδοστοματικό scanner CS 3600 έχει μέση ακρίβεια σάρωσης γνάθου 30 micron και προσφέρει υψηλής ποιότητας έγχρωμες εικόνες με ανάλυση 1024x768. Οι μεγάλης λεπτομέρειας εικόνες είτε είναι 2D είτε 3D, κάνουν δυνατό το διαχωρισμό του μαλακού ιστού από το δόντι ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν χρησιμοποιείτε νήμα απόθησης (μόνο για χρήση του CS Restore και του CS 3000, για εφαρμογές τρίτων είναι απαραίτητη η χρήση νήματος).

Η λήψη της εικόνας δαγκώματος είναι και αυτή αυτοματοποιημένη και είναι δυνατή ακόμη και με μία λήψη.

sitecore.media library.Images.Intraoral Scanner.CS 3500.Features and Benefits.en.Portable Easy SharingΠραγματικά Φορητή.

Το ενδοστοματικό scanner CS 3600 είναι πραγματικά φορητό. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής για να μπορέσετε να το λειτουργήσετε. Έτσι μπορείτε να το μεταφέρετε σε οποιοδήποτε χώρο μέσα στο οδοντιατρεία σας, είτε σε άλλο οδοντιατρείο.

Το CS 3600 έρχεται μεσα σε μεταλλική βαλίτσα που το προστατεύει από τους κραδασμούς και μπορεί να μεταφερθεί άνετα όπου εσείς θέλετε. Το μόνο που χρειάζεται για να δουλέψει είναι να το συνδέσετε σε μία θύρα USB 2.0 και να έχετε εγκατεστημένο το λογισμικό CIS.

sitecore.media library.Images.CS Solutions.cs 3600.Smarter ScanningΈξυπνες λειτουργίες για Έξυπνη Σάρωση

Το CS 3600 είναι πραγματικά ελαφρύ με μόλις 265gr βάρος. Έτσι είναι εύκολο στην χρήση και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στο στόμα του ασθενή χάρη στα δύο διαφορετικά στόμια.

Το μικρό του βάρος το καθιστά εύχρηστο ακόμη και στη λήψη πλήρους γνάθου και δεν κουράζει τον γιατρό.

Επίσης με το λογισμικό της, η CS 3600 μπορεί να αφαιρέσει το μαλακό ιστό, να καθαρίσει άμεσα τα όρια και να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη λήψη για την αποκατάστασή σας.

 

Πραγματικά Ανοιχτό STL.

sitecore.media library.Images.CS Solutions.cs 3600.Open or Chairside WorkflowΤα αρχεία STL της CS 3600 είναι πραγματικά ανοιχτά. Μπορούνα να εσνωματωθούν και να αναγνωστούν από τα πιο γνωστά σχεδιαστικά προγράμματα όπως το ExoCAD, 3Shape, DentalWinX.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Το αρχεία μπορούν να επεξεργαστούν τόσο οι οδοντιάτροι που χρησιμοποιούν το CS Restore και το κοπτικό της Carestream Dental CS 3000, όσο και αυτοί που θέλουν λογισμικό τρίτων. Σε αντίθεση μέ άλλα συστήματα, τα αρχεία είναι μικρά και μπορούν να σταλθούν ακόμη και με email τόσο σε κάποιο άλλο συνάδελφο όσο και στο εργαστήριο.

Με την Carestream Dental οι αναβαθμίσεις του λογισμικού πρόσκτησης είναι ΔΩΡΕΑΝ και ο χρήστης μπορεί να έχει συνεχή υποστήριξη καθόλη την διάρκεια χρήσης του ενδοστοματικού scanner.

sitecore.media library.Images.CS Solutions.cs 3600.Three WorkflowsΈνας Σαρωτής, Τρείς διαφορετικές Λειτουργίες

To ενδοστοματικό scanner CS 3600 έχει δυνατότητα σάρωσης σε τρεις διαφορετικές καταστάσεις.

Αποκατάστασης (Restoration)

Ορθοδοντική (Orthodontics)

Εμφυτευμάτων (Implantology)

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό και στο λογισμικό CS MODEL για ορθοδοντικούς, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας ψηφιακά εκμαγία σαρώνοντας κατευθείαν το στόμα του ασθενή είτε το εκμαγίο.

Υπάρχει η δυνατότητα για  εξαγωγή του αρχείου STL και  εισαγωγή του στο ορθοδοντικό πρόγραμμα MAESTRO ORTHO 3D για πλήρη τρισδιάστατη ορθοδοντική μελέτη.

 

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Συνεχώς αναζητούμε τις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, για να προσφέρουμε στον οδοντιάτρο ποιοτικά προϊόντα, υψηλής τεχνολογίας και αξιοπιστίας. Μερικές από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι.

carestream
xocare
diplomat
megagen
ightinstruments
kerr
eufoton
obtura
regedent

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία DENTOMEDICA Α.Ε. δημιουργήθηκε το 1993 και αντιπροσωπεύει εταιρείες που επιδίδονται στην κατασκευή υψηλής τεχνολογίας οδοντιατρικού εξοπλισμού. Η αφορμή της ίδρυσης της εταιρείας ήταν η έλλειψη από την αγορά της τεχνολογίας της ψηφιακής απεικόνισης. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

footer map