• info@dentomedica.gr
  • 2107485533
  • 2107485544

carestream top

CS 3500 Scanner

cs3500Με την ενδοστοματική κάμερα - σαρωτή CS 3500 , ο οδοντίατρος μπορεί να κάνει πρόσκτηση εύκολα, με πραγματικά χρώματα, 3D εικόνες που μπορούν μετέπειτα να χρησιμοποιηθούν στο πρόγραμμα αποκατάστασης CS Restore για τον σχεδιασμό κορώνων, ένθετων ή επένθετων.

Η CS 3500 δεν απαιτεί για την σάρωση της εικόνας εξωτερικό σύστημα θέρμανσης, ούτε σκιαγραφική πούδρα για την επικάλυψη του υπό μελέτη δοντιού. Το CS 3500 δεν είναι τροχήλατο όπως όλοι οι σαρωτές τρισδιάστατης εικόνας.

Η γωνία λήψης της εικόνας μπορεί να φτάσει μέχρι τις 45ο και μπορεί να γίνει σάρωση σε βάθος 16mm.

Επιπλεόν, το σύστημα ενδοστοματικής σάρωσης CS 3500 διαθέτει οπτικό σύστημα καθοδήγησης ορθής λήψης εικόνας πάνω στην χειρολαβή. Έτσι ο οδοντίατρος, δεν χρειάζεται να ελέγχει στην οθόνη του υπολογιστή την κάθε εικόνα για την ορθή σάρωση της. 


sitecore.media library.Images.Intraoral Scanner.CS 3500.Features and Benefits.en.Light Guidance SystemΓρήγορη Σάρωση - Αυτόματη Καθοδήγηση.

Το ενδοστοματικό scanner CS 3500 δεν χρειάζεται σκόνη ή υγρό για την σάρωση του αντικειμένου, ούτε ματαξύ του δοντιού και του μαλακού ιστού. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιείται ο χρόνος λήψης και σάρωσης. Επιπροσθέτως το CS 3500 έχει ενσωματωμένο θερμαντήρα για την αποφυγή θολώματος του καθρέφτη.

Το CS 3500 διαθέτει αυτόματο σύστημα ορθής σάρωσης πάνω στο σαρωτή αλλά και στο στόμα του ασθενή. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται η συνεχής χρήση της οθόνης του υπολογιστή και μειώνεται δραστικά ο χρόνος σάρωσης.

sitecore.media library.Images.Intraoral Scanner.CS 3500.Features and Benefits.en.Superb Image QualityΥψηλής Ποιότητας Εικόνες.

Το ενδοστοματικό scanner CS 3500 έχει μέση ακρίβεια σάρωσης γνάθου 30 micron και προσφέρει υψηλής ποιότητας έγχρωμες εικόνες με ανάλυση 1024x768. Οι μεγάλης λεπτομέρειας εικόνες είτε είναι 2D είτε 3D, κάνουν δυνατό το διαχωρισμό του μαλακού ιστού από το δόντι ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν χρησιμοποιείτε νήμα απόθησης (μόνο για χρήση του CS Restore και του CS 3000, για εφαρμογές τρίτων είναι απαραίτητη η χρήση νήματος).

Η λήψη της εικόνας δαγκώματος είναι και αυτή αυτοματοποιημένη και είναι δυνατή ακόμη και με μία φωτογραφία.

sitecore.media library.Images.Intraoral Scanner.CS 3500.Features and Benefits.en.Portable Easy SharingΠραγματικά Φορητή.

Το ενδοστοματικό scanner CS 3500 είναι πραγματικά φορητό. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής για να μπορέσετε να το λειτουργήσετε. Έτσι μπορείτε να το μεταφέρετε σε οποιοδήποτε χώρο μέσα στο οδοντιατρείο σας, είτε σε άλλο οδοντιατρείο.

Το CS 3500 έρχεται μεσα σε μεταλλική βαλίτσα που το προστατεύει από τους κραδασμούς και μπορεί να μεταφερθεί άνετα όπου εσείς θέλετε. Το μόνο που χρειάζεται για να δουλέψει είναι να το συνδέσετε σε μία θύρα USB 2.0 και να έχετε εγκατεστημένο το λογισμικό CIS.

sitecore.media library.Images.Intraoral Scanner.CS 3500.Features and Benefits.en.Lightweight Hand PieceΕλαφριά Χειρολαβή.

Το CS 3500 είναι πραγματικά ελαφρύ με μόλις 295 gr βάρος. Έτσι είναι εύκολο στην χρήση και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στο στόμα του ασθενή χάρη στα δύο διαφορετικά στόμια.

Το μικρό του βάρος το καθιστά εύχρηστο ακόμη και στη λήψη σάρωσης πλήρους γνάθου και δεν κουράζει τον γιατρό.

Πραγματικά Ανοιχτό STL.

sitecore.media library.Images.CS Solutions.CS 3500.3500 flexible open featureΤα αρχεία STL της CS 3500 είναι πραγματικά ανοιχτά. Μπορούνα να εσνωματωθούν και να αναγνωστούν από τα πιο γνωστά σχεδιαστικά προγράμματα όπως το ExoCAD, 3Shape, DentalWinX.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Το αρχεία μπορούν να επεξεργαστούν τόσο οι οδοντιάτροι που χρησιμοποιούν το CS Restore και το κοπτικό της Carestream Dental CS 3000, όσο και αυτοί που διαθέτουν λογισμικό τρίτων κατασκευαστών. Σε αντίθεση μέ άλλα συστήματα τα αρχεία είναι μικρά και μπορούν να σταλούν ακόμη και με email τόσο σε κάποιο άλλο συνάδελφο όσο και στο εργαστήριο.

Με την Carestream Dental οι αναβαθμίσεις του λογισμικού πρόσκτησης είναι ΔΩΡΕΑΝ και ο χρήστης μπορεί να έχει συνεχή υποστήριξη καθόλη την διάρκεια χρήσης του ενδοστοματικού scanner.

sitecore.media library.Images.CS Solutions.CS 3500.3500 orthodontic digital model capture featureΟρθοδοντικό Πρόγραμμα - CS Model

To ενδοστοματικό scanner CS 3500 έχει δυνατότητα σάρωσης σε τρεις διαφορετικές καταστάσεις. Αποκατάστασης (Restoration), Ορθοδοντική (Orthodontics) και Εμφυτευμάτων (Implantology). Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό και στο λογισμικό για ορθοδοντικούς CS MODEL, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας ψηφιακά εκμαγία σαρώνοντας το στόμα του ασθενή κατευθείαν είτε το εκμαγίο.

Υπάρχει η δυνατότητα για  εξαγωγή του αρχείου STL και εισαγωγή του στο ορθοδοντικό πρόγραμμα MAESTRO ORTHO 3D για πλήρη τρισδιάστατη ορθοδοντική μελέτη.

 

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Συνεχώς αναζητούμε τις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, για να προσφέρουμε στον οδοντιάτρο ποιοτικά προϊόντα, υψηλής τεχνολογίας και αξιοπιστίας. Μερικές από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι.

carestream
xocare
diplomat
megagen
ightinstruments
kerr
eufoton
obtura
regedent

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία DENTOMEDICA Α.Ε. δημιουργήθηκε το 1993 και αντιπροσωπεύει εταιρείες που επιδίδονται στην κατασκευή υψηλής τεχνολογίας οδοντιατρικού εξοπλισμού. Η αφορμή της ίδρυσης της εταιρείας ήταν η έλλειψη από την αγορά της τεχνολογίας της ψηφιακής απεικόνισης. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

footer map

  • Διεύθυνση: Φειδιππίδου 49-51, 11527      Γουδή, Αθήνα
  • Τηλ: 210 74 85 533
  • Mail: info@dentomedica.gr