• info@dentomedica.gr
  • 2107485533
  • 2107485544

carestream top

Ψηφιακό Πανοραμικό & CBCT CS9000 3D

cs9000Με το βραβευμένο  CS 9000 3D σύστημα εξωστοματικής απεικόνισης , η τρισδιάστατη απεικόνιση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και πιο προσιτή. Ο συνδυασμός της δύναμης του εστιασμένου πεδίου κωνικής δέσμης CBCT και η κορυφαία ποιότητα πανοραμικής εικόνας, καθιστούν το 9000 3D ιδανικό για τις περισσότερες οδοντιατρικές εφαρμογές συμπεριλαμβανομένων των εμφυτευμάτων, της ενδοδοντίας και στοματολογικών επεμβάσεων.

Φιλικό προς το χρήστη

Απλά επιλέξτε μεταξύ δισδιάστατης ή τρισδιάστατης απεικόνισης και το 9000 3D αυτόματα θα διαλέξει τον αισθητήρα με μια περιστροφή και θα προσαρμόσει την δέσμη ακτινών από γραμμική σε κωνική, χωρίς καμία παρέμβαση από το χρήστη. Όταν δεν υπάρχει παρέμβαση από το χρήστη για την αλλαγή των αισθητήρων , ελαχιστοποιείται η πιθανότητα καταστροφής ή και φθοράς του αισθητήρα.

Η ασφάλεια στα καλύτερά της

Οι ανώτερης τεχνολογίας αισθητήρες του συστήματος 9000 3D εξασφαλίζουν ότι τα όρια της ακτινοβολίας είναι στοχευμένα στην περιοχή του ενδιαφέροντος, εξασφαλίζοντας τρισδιάστατη απεικόνιση με δόση ίση περίπου με αυτή της πανοραμικής εικόνας.

Με τρία διαφορετικά μοτέρ για την κίνηση της κεφαλής η ποιότητα της πανοραμικής περνά σε άλλο επίπεδο.

Υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του μηχανήματος και σε κεφαλομετρικό. Με δυνατότητα επιλογής σχήμα γνάθου, σύγκλιση δοντιών αλλά και σωματότυπο ασθενή , με το 9000 3D είναι σίγουρο ότι θα έχετε την τέλεια ποιότητα εικόνας.

Το πεδίο λήψης του 3D είναι 50mm x 37mm και το μέγεθος voxel (76μm) το μικρότερο στην αγορά. Έτσι ο γιατρός έχει την δυνατότητα να κάνει εντοπισμένη ογκομετρική τομογραφία με πολύ μεγάλη ανάλυση.

 

Μέσω λογισμικού 3D Stichning μπορεί να μας δώσει ογκομετρική τομογραφία είτε όλης της κάτω γνάθου είτε όλης της άνω γνάθου.

Με τεχνολογία παλμικής δέσμης ακτινών X η δόση που παίρνει ο ασθενής είναι ελάχιστη και συγκρίσιμη με μία πανοραμική.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CBCT -DVT!!!


sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.9000.Images.Features.Superb ImagesΕξαιρετικής Ποιότητας Εικόνες και Λογισμικό

Το CS 9000 είναι σχεδιασμένο για να σας δίνει υψηλής ευκρίνειας πανοραμικές εικόνες γρήγορα και εύκολα. Με μοναδικές λειτουγείς για αποφυγή των επαλληλιών στην περιοχή των γομφίων, την εξάλοιψη της σπονδυλικής στήλης από την περιοχή των κοπτήρων, το CS 9000 σας δίνει την καλύτερη εικόνα που μπορείτε να φανταστείτε.

Και επειδή μερικές φορές ακόμη και οι καλύτερες εικόνες δεν είναι αρκετές για την σωστή διάγνωση , με το καινοτόμο λογισμικό της Carestream Dental οι δυνατότητες για σωστή διάγνωση περνάνε σε άλλο επίπεδο.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.9000.Images.Features.Truly Seamless IntegrationΔικτύωση και Μεταφορά Εικόνας

Με το καινοτόμο λογισμικό Carestream Imaging Software και την λειτουργία CSDM Lite η μεταφορά της εικόνας από την μία θέση εργασίας στην άλλη είναι απλή ρουτίνα.

Με νέα ανασχεδιασμένη λειτουργια με SQL Server  για ταχύτερη αναζήτηση και μεταφορά δεδομένων μπορείτε να βλέπετε άμεσα την εικόνα από όπου επιθυμείτε.

Με δυνατότητα προεπισκόπισης της ακτινογραφίας χωρίς το άνοιγμα της καρτέλας του ασθενή και δυνατή την λήψη άμεσα από την καρτέλα αναζήτησης , είναι σίγουρο πως το νέο λογισμικό θα σας συναρπάσει. Ιδανικό για πολυκλινικές και οδοντιατρεία με πολλές θέσεις εργασίας και μεγάλο πελατολόγιο.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.9000.Images.Features.Mix And Match TechnologiesΑναβαθμίσιμο σε 3D & Κεφαλομετρικό

Το CS 9000 έχει την δυνατότητα να αναβαθμιστεί σε ογκομετρικό τομογράφο κωνικής δέσμης μικρού πεδίου και κεφαλομετρικό τεχνολογία ONE SHOT.

Μπορείτε να το αναβαθμίσετε είσαι σε κεφαλομετρικό CS 9000C, είτε σε ογκομετρικό τομογράφο μικρού πεδίου CS 9000 3D, είτε και στα τρία μαζί, δηλάδη ψηφιακό πανοραμικό, ογκομετρικό τομογράφο και κεφαλομετρικό με τρεις ξεχωριστούς αισθητήρες CS 9000C 3D.
To μεγεθος ιχνοστοιχείου Voxel Size είναι 76μm στον αισθητήρα.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.9000.Images.Features.Easy To UseΕύκολο στη Χρήση

Ο καθένας μέσα στο οδοντιατρέιο σας μπορεί να χρησιμοποιήσει το CS 9000, χάρη στο εύχρηστο και απλό πρόγραμμα του.

Απλά επιλέγετε το είδος της ακτινογραφίας που θέλετε να κάνετε, διαλέγετε το σωματότυπο του ασθενή, το σχήμα του προσώπου καθώς και την σύγκληση των δοντιών και το CS 9000 θα ρυθμίσει αυτόματα όλες τις παραμέτρους (kV, mA, χρόνο) και την τροχιά περιστροφής για να σας δόσει την καλύτερη δυνατή πανοραμική.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.9000.Images.Features.Patient ComfortΆνεση Ασθενή

Η τοποθέτηση του ασθενή στο CS 9000, γίνεται face-to-face και είναι γρήγορη και απλή. Τα δύο βοηθητικά laser εξασφαλίζουν την ορθή τοποθέτηση του κεφαλιού του ασθενή ως προς την παραλληλότητα και την σωστή τοποθέτηση ενώ παράλληλα η σταθερή στήριξη του πηγουνιού του ασθενή και οι δύο πλάγιοι συγκρατητήρες εξασφαλίζουν πως δεν θα υπάρξη η παραμικρή κίνηση του ασθενή κατά την λήψη της πανοραμικής.

 

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Συνεχώς αναζητούμε τις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, για να προσφέρουμε στον οδοντιάτρο ποιοτικά προϊόντα, υψηλής τεχνολογίας και αξιοπιστίας. Μερικές από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι.

carestream
xocare
diplomat
megagen
ightinstruments
kerr
eufoton
obtura
regedent

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία DENTOMEDICA Α.Ε. δημιουργήθηκε το 1993 και αντιπροσωπεύει εταιρείες που επιδίδονται στην κατασκευή υψηλής τεχνολογίας οδοντιατρικού εξοπλισμού. Η αφορμή της ίδρυσης της εταιρείας ήταν η έλλειψη από την αγορά της τεχνολογίας της ψηφιακής απεικόνισης. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

footer map

  • Διεύθυνση: Φειδιππίδου 49-51, 11527      Γουδή, Αθήνα
  • Τηλ: 210 74 85 533
  • Mail: info@dentomedica.gr