fbpx
 • info@dentomedica.gr
 • 2107485533
 • 2107485544

carestream top

Ψηφιακό Πανοραμικό & Κεφαλομετρικό CS 8100SC

CS8100SCΝέο  Ψηφιακό Πανοραμικό και Κεφαλομετρικό CS 8100 SC από την Carestream Dental ήρθε για να μας εντυπωσιάσει. Με δύο  ξεχωριστούς αισθητήρες, μία για την πανοραμική και μία για την κεφαλομετρική (CMOS technology).

Με έξυπνο σχεδιασμό, μικρό όγκο και τέλεια πανοραμική και κεφαλομετρική εικόνα, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για το ιατρείο σας.

Είναι σχεδιασμένο για να κάνει την χρήση του πιο εύκολη, το στήσιμο του ασθενή πιο πρακτικό και να σας δίνει την καλύτερη εικόνα της αγορά.

Νέας τεχνολογίας  κεφαλομετρικό  Fast Scan, με την ταχύτερη σάρωση κεφαλομετρικής εικόνας στον κόσμο με χρόνους που ξεκινούν από 3sec1.


CS 8100SC Πανοραμική λήψη

Το CS 8100SC δεν κάνει απλά μία σάρωση της κεφαλής του ασθενή. Κατά την διάρκεια περιστροφής της κεφαλής του μηχανήματος γίνεται λήψη 3600 μικροτομών της γνάθου. Το μηχάνημα αυτόματα τοποθετεί της τομές στην σειρά και σας δίνει την καλύτερη δυνατή πανοραμική εικόνα.
Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του, η τοποθέτηση του ασθενή γίνεται χωρίς την χρήση των συνηθισμένων laser αλλά με τρόπο μοναδικό. Ακολουθώντας τα βήματα του 8000 και εδώ η τοποθέτηση του ασθενή γίνεται face-to-face.

Ο τρόπος περιστροφής της κεφαλής δεν είναι απλά κυκλικός, αλλά ακολουθεί μία ελλειπτική τροχιά, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου του ασθενή.
Επιπλέον ο γιατρός μπορεί να διαλέξει την έκδοση Access του CS 8100. Με αυτή την έκδοση είναι δυνατή η πρόσκτηση επτά τομών (γλωσσικά-παρειακά κατά το μήκος της γνάθου του ασθενή). Αυτό σας βοηθά στο να κρίνετε την ορθή θέση έγκλειστων οδόντων να αναγνωρίσετε την θέση μία κύστης κα. Μία τρισδιάστατη απεικόνιση από ένα πανοραμικό μηχάνημα. 2D+: Μια καινοτομία από την Carestream Dental.

CS 8100SC Κεφαλομετρική λήψη
Ανακαλύψτε πόσο εύκολη μπορεί να είναι η τεχνολογία και η χρήση της με το CS 8100SC. Η τοποθέτηση και η λήψη της κεφαλομετρικής δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο με το CS 8100SC.

 • Ιδανικό για την καθημερνή λήψη κεφαλομετρικών ακτινογραφιών.
 • Η ταχύτερη κεφαλομετρική σάρωση στην αγορά παγκοσμίως με χρόνο που ξεκινά από τα 3sec1.
 • Αποκλειστική τεχνολογία «Αυτόνομης Ιχνηλάτησης» που σας επιτρέπει τον υπολογισμό όλων των μετρήσεων σε μόλις 90sec.
 • Με το “CS Adapt Module” έχετε πάντα καθαρή και κρυστάλλινη εικόνα και μπορείτε να την προσαρμόσετε στα δικά σας διαγνωστικά δεδομένα.
 • Με δυνατότητα λήψης πολλών πεδίων πλάγιας κεφαλομετρικής.
  • 24x24: Λήψη ολόκληρου του κρανίου.
  • 18x24: Στάνταρντ κεφαλομετρική.
  • 18x18: Κεφαλομετρική με μειωμένη ακτινοβολία.
 •     Ξεχωριστός αισθητήρας για την λήψη κεφαλομετρικής ακτινογραφίας.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.8100.Images.Simple OperationΕύκολο στην Χρήση

Η υψηλή τεχολογία του CS 8100 σας επιτρέπει να σπαταλάτε λιγότερο χρόνο για την λήψη μιας πανοραμικής ακτινοραφίας και να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στους ασθενείς σας.

 • Καινοτόμο περιβάλλον εργασίας.
 • Προκαθορισμένα προγράμματα και οδηγίες βήμα προς βήμα για την αποφυγή λαθών κατά την τοποθέτηση.
 • Χρόνος λήψης της πανοραμικής σε λιγότερο από 10sec.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.8100.Images.Ultra CompactΤο μικρότερο πανοραμικό στην αγορά

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του CS 8100, η ανασχεδιασμένη κεφαλή, το πλαίσιο αλουμινίου και η μοναδική τεχνολογία του, το καθιστούν το πιο μικρό πανοραμικό της αγοράς.

Ο σχεδιασμός της κεφαλής είναι οριζόντιος για να καταλαμβάνει μικρότερο χώρο. Έτσι οι ελάχιστες απαιτήσεις για να λειτουργήσει το μηχάνημα είναι μόλις 190x140cm.

 

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.8100.Images.Optimized PositioningΒελτιωμένη τοποθέτηση του ασθενή

Το ψηφιακό πανοραμικό CS 8100 είναι σχεδιασμένο για γρηγορότερη και πιο εύκολη τοποθέτηση του ασθενή.

 • Εύκολη πρόσβαση για ασθενείς σε όρθια θέση, καθήμενοι ή σε αναπηρικό καροτσάκι.
 • Τρια διαφορετικά ανατομικά προγράμματα για πλήρη προσαρμογή στο σχήμα της γνάθου.
 • Η καθ' ύψος κίνηση γίνεται με βηματικό μοτερ βιομηχανικής χρήσης για μεγαλύτερη αντοχή και ακρίβεια στην τοποθέτηση.
 • Τοποθέτηση face-to-face του ασθενή για πιο εύκολη τοποθέτηση.
 • Διάφανο πλαίσιο και συγκρατητήρες κεφαλής, χωρίς laser τοποθέτηση.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.8100.Images.5 Focal ThroughΚαινοτόμος Τεχνολογία

Σε σύγκριση με την συμβατική τεχνολογία πανοραμικής, το ψηφιακό πανοραμικό CS 8100 διαθέτει μεγαλύτερο βάθος (γλωσσικά - παροιακά) και λεπτότερο εύρος.

 • Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, τα σφάλατα ανοχής στην τοποθέτηση ασθενή είναι πολύ μεγαλύτερα, με αποτέλεσμα η ελαφρά εσφαλμένη τοποθέτηση του ασθενή να μην επηρρεάζει την ποιότητα της εικόνας.
 • Εξαλοίφεται η ανάγκη χρήσης laser για την τοποθέτηση του ασθενή.
 • Δεν υπάρχει ανάγκη για επαναληπτικές πανοραμικές λόγω κακής ποιότητας.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.8100.Images.2D TechnologyΜοναδική Τεχνολογία 2D+

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του το ψηφιακό πανοραμικό CS 8100 της Carestream Dental μπορεί να κάνει ληψη λεπτών τομών γλωσσικά - παροιακά για καλύτερη διάγνωση σε εντοπισμένες περιοχές.

 • Εστιασμένη λήψη σε μικρή μεριοχή του προσώπου για διάγνωση εγκλείστων, παριακού νεύρου κλπ.
 • Επιτρέπει την απεικόνηση τομών σε δύσκολα περιστατικά.
 • Βοηθά στον εντοπισμό της θέσεις εγκλειστων, φλεγμωνών του ριζικού σωλήνα, της θέσης του κάτω φατνιακού νεύρου κα.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.8100.Images.Easy IntegrationΔικτύωση και Μεταφορά Εικόνας

Με το καινοτόμο λογισμικό Carestream Imaging Software και την λειτουργία CSDM Lite η μεταφορά της εικόνας από την μία θέση εργασίας στην άλλη είναι απλή ρουτίνα.

Με νέα ανασχεδιασμένη λειτουργια με SQL Server  για ταχύτερη αναζήτηση και μεταφορά δεδομένων μπορείτε να βλέπετε άμεσα την εικόνα από όπου επιθυμείτε.

Με δυνατότητα προεπισκόπισης της ακτινογραφίας χωρίς το άνοιγμα της καρτέλας του ασθενή και δυνατή την λήψη άμεσα από την καρτέλα αναζήτησης, είναι σίγουρο πως το νέο λογισμικό θα σας συναρπάσει. Ιδανικό για πολυκλινικές και οδοντιατρεία με πολλές θέσεις εργασίας και μεγάλο πελατολόγιο.

 


1. 18x24 Πλάγια κεφαλομετρική στο Fast Scan

 

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Συνεχώς αναζητούμε τις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, για να προσφέρουμε στον οδοντιάτρο ποιοτικά προϊόντα, υψηλής τεχνολογίας και αξιοπιστίας. Μερικές από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι.

carestream
xocare
diplomat
megagen
ightinstruments
kerr
eufoton
obtura
regedent

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία DENTOMEDICA Α.Ε. δημιουργήθηκε το 1993 και αντιπροσωπεύει εταιρείες που επιδίδονται στην κατασκευή υψηλής τεχνολογίας οδοντιατρικού εξοπλισμού. Η αφορμή της ίδρυσης της εταιρείας ήταν η έλλειψη από την αγορά της τεχνολογίας της ψηφιακής απεικόνισης. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

footer map