fbpx
 • info@dentomedica.gr
 • 2107485533
 • 2107485544

carestream top

Ψηφιακό Πανοραμικό CS 8100

CS8100 FrontΤο νέο Ψηφιακό Πανοραμικό CS 8100 από την Carestream ήρθε για να μας εντυπωσίασει. Με έξυπνο σχεδιασμό, μικρό όγκο και τέλεια εικόνα, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για το ιατρείο σας.

Είναι σχεδιασμένο για να κάνει την χρήση του πιο εύκολη, το στήσιμο του ασθενή πιο πρακτικό και να σας δίνει την καλύτερη εικόνα της αγοράς.

Το CS 8100 δεν κάνει απλά μία σάρωση της κεφαλής του ασθενή. Κατά την διάρκεια περιστροφής της κεφαλής του μηχανήματος γίνεται λήψη 3600 μικροτομών της γνάθου. Το μηχάνημα αυτόματα τοποθετεί της τομές στην σειρά και σας δίνει την καλύτερη δυνατή πανοραμική εικόνα.

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του, η τοποθέτηση του ασθενή γίνεται χωρίς την χρήση των συνηθισμένων laser αλλά με τρόπο μοναδικό. Ακολουθώντας τα βήματα του 8000 και εδώ η τοποθέτηση του ασθενή γίνεται face-to-face.

Ο τρόπος περιστροφής της κεφαλής δεν είναι απλά κυκλικός, αλλά ακολουθεί μία ελλειπτική τροχιά, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου του ασθενή.

Επιπλέον ο γιατρός, μπορεί να διαλέξει την έκδοση Access του CS 8100. Με αυτή την έκδοση είναι δυνατή η πρόσκτηση επτά τομών (γλωσσικά-παρειακά κατά το μήκος της γνάθου του ασθενή). Αυτό σας βοηθά στο να κρίνεται την ορθή θέση έγκλειστων οδόντων, να αναγνωρίσετε την θέση μία κύστης κ.α. Μία τρισδιάστατη απεικόνιση από ένα πανοραμικό μηχάνημα!


2D+: Μια καινοτομία από την Carestream Dental

Συχνότητα Γεννήτριας High frequency 140 kHz
Τάση Κεφαλής 60 -90 kV Ένταση Κεφαλής 2 -15 mA

Ρυθμίσεις Χρόνου: Αυτόματη επιλογή παραμέτρων βάση προγράμματος και ασθενή.


sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.8100.Images.Simple OperationΕύκολο στην Χρήση

Η υψηλή τεχολογία του CS 8100 σας επιτρέπει να σπαταλάτε λιγότερο χρόνο για την λήψη μιας πανοραμικής ακτινοραφίας και να αφιερώνεται περισσότερο χρόνο στους ασθενείς σας.

 • Καινοτόμο περιβάλλον εργασίας.
 • Προκαθορισμένα προγράμματα και οδηγίες βήμα προς βήμα για την αποφυγή λαθών κατά την τοποθέτηση.
 • Χρόνος λήψης της πανοραμικής σε λιγότερο από 10sec.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.8100.Images.Ultra CompactΤο μικρότερο πανοραμικό στην αγορά

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του CS 8100, η ανασχεδιασμένη κεφαλή, το πλαίσιο αλουμινίου και η τεχνολογία του το καθιστούν το πιο μικρό πανοραμικό της αγοράς.

Ο σχεδιασμός της κεφαλής είναι οριζόντιος ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστα δυνατό χώρο. Έτσι οι ελάχιστες απαιτήσεις για να λειτουργήσει το μηχάνημα είναι μόλις 190x140cm.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.8100.Images.Optimized PositioningΒελτιωμένη τοποθέτηση του ασθενή

Το ψηφιακό πανοραμικό CS 8100 είναι σχεδιασμένο για γρηγορότερη και πιο εύκολη τοποθέτηση του ασθενή.

 • Εύκολη πρόσβαση για ασθενείς σε όρθια θέση, καθήμενοι ή σε αναπηρικό καροτσάκι.
 • Τρια διαφορετικά ανατομικά προγράμματα για πλήρη προσαρμογή στο σχήμα της γνάθου.
 • Η καθ' 'υψος κίνηση γίνεται με βηματικό μοτερ βιομηχανικής χρήσης για μεγαλύτερη αντοχή και ακρίβεια στην τοποθέτηση.
 • Τοποθέτηση face-to-face του ασθενή για πιο εύκολη τοποθέτηση.
 • Διάφανο πλαίσιο και συγκρατητήρες κεφαλής, χωρίς laser τοποθέτηση!

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.8100.Images.5 Focal ThroughΚαινοτόμος Τεχνολογία

Σε σύγκριση με την συμβατική τεχνολογία πανοραμικής, το ψηφιακό πανοραμικό CS 8100 διαθέτει μεγαλύτερο βάθος (γλωσσικά - παροιακά) και λεπτότερο εύρος.

 • Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, τα σφάλματα ανοχής στην τοποθέτηση ασθενή είναι πολύ μεγαλύτερα, με αποτέλεσμα η ελαφρα εσφαλμένη τοποθέτηση του ασθενή να μην επηρρεάζει την ποιότητα της εικόνας.
 • Εξαλοίφεται η ανάγκη χρήσης laser για την τοποθέτηση του ασθενή.
 • Δεν υπάρχει ανάγκη για επαναληπτικές πανοραμικές λόγω κακής ποιότητας.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.8100.Images.2D TechnologyΜοναδική Τεχνολογία 2D+

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του το ψηφιακό πανοραμικό CS 8100 της Carestream Dental μπορεί να κάνει ληψη λεπτών τομών γλωσσικά - παροιακά για καλύτερη διάγνωση σε εντοπισμένες περιοχές.

 • Εστιασμένη λήψη σε μικρή μεριοχή του προσώπου για διάγνωση εγκλείστων, παριακού νεύρου κλπ.
 • Επιτρέπει την απεικόνηση τομών σε δύσκολα περιστατικά.
 • Βοηθά στον εντοπισμό της θέσεις εγκλειστων, φλεγμωνών του ριζικού σωλήνα, της θέσης του κάτω φατνιακού νεύρου κα.

sitecore.media library.Images.Panoramic and Cephalometric Imaging.8100.Images.Easy IntegrationΔικτύωση και Μεταφορά Εικόνας

Με το καινοτόμο λογισμικό Carestream Imaging Software και την λειτουργία CSDM Lite η μεταφορά της εικόνας από την μία θέση εργασίας στην άλλη είναι απλή ρουτίνα.

Με νέα ανασχεδιασμένη λειτουργία, με SQL Server για ταχύτερη αναζήτηση και μεταφορά δεδομένων μπορείτε να βλέπετε άμεσα την εικόνα από όπου επιθυμείτε.

Με δυνατότητα προεπισκόπισης της ακτινογραφίας χωρίς το άνοιγμα της καρτέλας του ασθενή και δυνατή την λήψη άμεσα από την καρτέλα αναζήτησης, είναι σίγουρο πως το νέο λογισμικό θα σας συναρπάσει. Ιδανικό για πολυκλινικές και οδοντιατρεία με πολλές θέσεις εργασίας και μεγάλο πελατολόγιο.

 

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Συνεχώς αναζητούμε τις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, για να προσφέρουμε στον οδοντιάτρο ποιοτικά προϊόντα, υψηλής τεχνολογίας και αξιοπιστίας. Μερικές από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι.

carestream
xocare
diplomat
megagen
ightinstruments
kerr
eufoton
obtura
regedent

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία DENTOMEDICA Α.Ε. δημιουργήθηκε το 1993 και αντιπροσωπεύει εταιρείες που επιδίδονται στην κατασκευή υψηλής τεχνολογίας οδοντιατρικού εξοπλισμού. Η αφορμή της ίδρυσης της εταιρείας ήταν η έλλειψη από την αγορά της τεχνολογίας της ψηφιακής απεικόνισης. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

footer map